Egész hónapban menstruálok, sos? (+bpi orvos ajánlást szívesen fogadok)
Március 7-en megjött, 22-ig tartott. Majd 25-en megint megjott.
Nem piros vér, barna, sötét, szinte fekete.
Nem tudom.. Ez mennyire normális?
Saját nőgyógyászom nem fogad, ambulanciara nem mehetek, telefonon legalábbis ezt mondták...
Volt már valakivel ilyen? Van rá valami házi gyógymód vagy tudtok ajánlani olyan dokit (bp) aki fogad ebben a helyzetben?
Nem erős vérzés, bár 2 óránként cserélem.
Olyan mennyiség mint átlagban a mensi 4. Napján.
25 éves vagyok, 1,5 éve szültem
Azóta a másfél év óta 3x jött meg, egyszer szeptemberben hasonlóan 2x a hónapban és egyszer decemberben akkor viszont csak 2 napig tartott egy kB egy betetnyi vér jött ki.
Magán orvoshoz járok amúgy. De ott se fogadnak, ambulanciárol elkuldtek mert nem sos eset, pedig nekem ilyen sose volt. :(
Köszi a választ!
Végül április 12en múlt el..
Annyit mondott az orvos, ha elmúlt és nincs semmi komoly fájdalmam, akkor ne menjek a rendelésre, de később ha lecsengett a vírus akkor mindenképp kivizsgálás javasolt.
Én arra gondolok, vagy a fogamzás gátló kavart be nagyon, vagy esetleg megint van egy cisztám, régebben volt, de akkor inkább kimaradtak a havik mint ennyire megjött volna.
Másik amire gondoltam, anyukámnak miómái vannak rendszeresen, neki hasonló a mensi.. Lehet nekem is az van.
Na mindegy, meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!