Kb.1 hete megkellett volna jönnie. De mégsem. Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok... lassan 1 éve megvan, és szinte mindíg megjött időben...de most nem. Mi lehet az oka? Vagy ez normális?2010. júl. 25. 22:06
1/7 anonim válasza:
időjárás, meleg, stressz stb.. :) ne aggódj
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ. :)
2010. júl. 25. 22:12
3/7 anonim válasza:
15 éves vagyok. Kb már 11-e körül kellett volna, de semmi. Előző hónapban is így volt.
Szerintem normális. Ne aggódj, meg fog az jönni.
4/7 anonim válasza:
Ne parázz!!Nekem is volt már úgy hogy TÖBB MINT EGY HETET késett,de valszeg csak megfáztam és ezért volt...Sokszor minden hülyeség befolyásolja úgyhogy ne aggódj..Gondolom h terhes nem vagy..:) ^-^
13/L
5/7 anonim válasza:
a legnagyobb valószínűséggel az az oka, hogy 13 vagy...kisebb eséllyel futnak még a terhes vagy, dög meleg van, vagy stresszelsz okok....gyakorlatilag 0 eséllyel, hogy valami egészségügyi okod van...ha nincs más szokatlan, kellemetlen tüneted és pár héten belül megjön, akkor ne aggódj...ha pár hétig még nem jön meg, vagy van más tünet, akkor anyukád vigyen el nőgyógyászhoz
6/7 A kérdező kommentje:
huhh..köszönöm a válaszokat..
most egy kicsit megnyugodtam. :)
2010. júl. 25. 22:16
7/7 anonim válasza:
Nekem 1-2hónap is ki szokott maradni, de én nemi életet is élek már...nagyon parás időszak szokott lenni 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!