A fogamzásgátló szedése bármikor abbahagyható? Ha bevettem már egy szemet (Yadine) de meggondoltam magam és mégsem szeretném szedni, nagy bajt okoztam vele?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 11:33
1/5 anonim válasza:
Elvileg levél közben nem szabad abbahagyni, de szerintem egy szemnél még jobb, ha most abbahagyod, mint egy levél után. Amúgy miért akarod abbahagyni? Én sokáig szedtem Yadine-t tökéletesen meg voltam vele elégedve.
2/5 anonim válasza:
Nem szabad abbahagyni, míg vége nincs a levélnek. Ha közben hagyod abba (akár első szemnél, akár vége felé), sok ideig nem lesz normális a ciklusod, nem fog beállni, ezzel csak ártasz, mint használsz. Szedd végig, és utána abbahagyhatod.
Amúgy én is ezt szedem, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve én is.
3/5 anonim válasza:
Elvileg csak levél végén szabadna abbahagyni. Viszont egy szem tablettától nem lesz bajod. Egy tablettának a hormontartalma nagyon pici.
De ha biztos választ szeretnél: orvostudakozo.hu
4/5 anonim válasza:
Ha a kérdés kiírása óta szeded, akkor NEM lehet abbahagyni, csak a levél végén vagy kifejezett orvosi utasításra.
Ha meg nem szeded, minek a kérdés újra?
5/5 anonim válasza:
Én is abbahagytam még régen,és végigszedtem a levelet.. sztem te is tedd ezt, mert nagyon felborítja a szervezetedet így, nem beszélve arról h ha közben hagyod abba akkor a mensesed sem biztos h a várt időpontban jön meg a kavarodás miatt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!