Betadine hüvelykúp mellett fehér darabos felrakódások?
Candida miatt a dokim egy sikertelen macmiror kúra után ezt javasolta. Kicsit irritál a hüvely elején (szerintem azért, mert alig fér be), de egyébként nem csíp. Ma vettem észre, hogy amikor felhelyezés előtt felnyúltam, fehér darabkák voltak az ujjamon, kicsit bőrszerűek.
Ezek a halott gombás felrakódások lennének? Vagy a kúp valamilyen összetevője? Más is tapasztalt ilyet?
Egyébként elég hamar kifolyik, még fekve is, nem tudom, így mennyire lesz hatásos...
A kup lesz az. Nekem egyszer viszont a kedves gyogyszeresz elnezett egy receptet, es kinzo maro fajdalom utan par nappal huvely nyalkahartya darabok jottek ki, amire az orvos mondta, ez valami tizszeres adag lehetett...
Kupok utan vannak ilyen darabkak.
Nem a kúp, az barna/narancs színű a jódtól. A gombás fertőzés okozza a fehér túrós váladékot.
A kúpot este lefekvéskor kell feltenni, felszívódik amennyire kell, csak az erős színe miatt látod soknak, ami kifolyik.
szia kedves kérdező!
Nálam ugyanez a helyzet.
Megfázásra az orvosom augmentint írt fel. Természetesen amint abbahagytam az antibiotikum szedését, máris jöttek a kellemetlen hüvelygomba okozta tünetek. Először csak sűrűbb folyást tapasztaltam és pici viszketést elkezdtem alkalmazni a betadine hüvelykúpot.
Most tartok a 5. napnál. Sűrű túrós fehér színű darabok folynak ki belőlem, amióta kúpot használok. Remélem a betadine megszűnteti ezt a borzalmat. 5. napon még nem tapasztalok javulást látszólag. Azis lehet, hogy ez a sűrű váladék a kúp hatására folyik ki és majd egyszercsak megszűnik.?
Te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!