Jangee fogamzásgátlót érdemes szedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Jangee fog.gátlót írta fel nekem az orvos.
Valaki tapasztalt tőle hízást?! Más tapsztalat?!
Mert nagyon szeretném elkerülni a +kg-kat!
Köszönöm a válaszokat !
2020. márc. 17. 09:57
1/7 anonim válasza:
Nekem barátnőm 50kg-osan kezdte és most 75 meg a pajesz vonalán szőrös is lett az arca. Én inkább maradnék a guminál így visszanézve, most próbál sportolni és egészségesen enni a f.gátlót elhagyva.
2/7 anonim válasza:
Lassan három éve szedem ezt a fajtát. Soha semmilyen mellékhatás nem jelentkezett. Az elején sem. Viszont egyéntől függ, kire hogy hat.
Én nem cserélném le ha nem muszáj, mert nekem bevált.
25N
3/7 anonim válasza:
mikor fogjátok fel h a tablettától nem híztok? étvágyat csinál és a betömött kajától híztok. Önüralom és akkor nem kell bömbölni, meg a tabit szidni...istenem...3 éve szedem (igaz nem ezt a fajtát) de semmi bajom tőle...fogytam is mellette 5 kg.ot
4/7 anonim válasza:
Tuti nem ettől hízott az a barátnő. Én sem hízok tőle.
5/7 anonim válasza:
Nem híztam tőle, viszont állandóan fájt a hasam, a fejem, hányingerem volt, ment a hasam.
6/7 A kérdező kommentje:
Utolso!!?
Mennyi ido alatt kezdodtek a tunetek?
2020. márc. 18. 20:56
7/7 anonim válasza:
Nem az 5-ös vagyok, de nekem is ilyen tüneteim vannak tőle. Az első másfél évben nem volt semmi, azután kezdődtek a migrénes fejfájások, először havonta 1-szer, mostanra havi 2-3-szor is előfordul, és mindig hányok is mellette. Most szeretnék leállni vele, viszont nekem más mellékhatást nem okozott szerencsére. Étvágyam nekem is több volt, így emiatt híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!