Tizenéves korban papír használata a bugyiban normális?
16-17 évesek vagyunk. Igazából többször feltűnt, hogy a barátnőm rendszeresen beágyaz valamit a bugyiba, ami nem betét hanem inkább papír vagy zsepi. Számomra egy picit furcsa szokás.
Jó, én fiú vagyok.
" tisztasági betétet hord, tehát van valami nőgyógyászati baja"
Ennyire nem vagy képben, vagy ennyire ostoba vagy? A tisztasági betétnek semmi köze a nögyógyászti betegségekhez!
Arra gondolt, hogy folyása van vagy valami.
Hát nézd, a papírt óránként kidobod, beteszel újat.
Ugyanezt meglehet csinálni a tisztasági betéttel is, csak 2 nap egy doboz.
Sokan csinálják ám. Nincs ezzel annyira nagy gond.
Nyilván ha baj van, menjen orvoshoz.
2/5-ös: szerintem vagy nem láttál még nöt, vagy nagyon nem vagy tisztában a nöi szervezet müködésével.
Minden EGÉSZSÉGES nönek VAN valamennyi folyása, mert a hüvely alapból nedves és öntisztoló szerv, azaz egy KEVÉS nedvesség (ezt nevezik folyásnak) MINDIG van, az a gond, ha NINCS.
Ennek mennyisége egyénileg is igen eltérö, meg a ciklus különbözö fázisaiban is más, és van, akit ez is zavar, ezért használja az egészségügyi betétet, ami nem azonos a menstruációs betéttel, és a mindennapos higiéniához tartozik igen sok nö szerint a használata.
Ez még véletlen sem jelent semmiféle fertözést vagy betegséget!
Teljesen normális szerintem, jómagam is ezt használom. Sokkal kevésbé környezet szennyező mint egy tisztasági, gyorsabban, könnyebben cserelem és amiatt se kell aggódjak hogy 1-2 hét alatt elfogy egy dobozzal
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!