PMS tünetek kezelése?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva kéne a menstruációmnak megjönnie, viszont már tegnap óta durva PMS tüneteim vannak (általában csak 1-2 nappal előtte jelentkeznek). Mindig is hason alvó voltam, de úgy éreztem, mintha egy labdán feküdnék, és elkezdtem enyhén görcsölni is. A másik, hogy legszívesebben egész nap csak aludnék, annyira fáradt vagyok. Hogyan tudnám kicsit enyhíteni ezeket a tüneteket? Valakinek valami tipp, vagy tapasztalat? Köszönöm
26/N
2020. márc. 14. 15:13
1/1 anonim válasza:
En 10 nappal elotte is van hogy mar erzem a tuneteket.Segiteni ugyan nem tudok nagam is keresem a megoldást, de tudd, hogy nem vagy egyedul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!