Lányok ti általában egynap hányszor cseréltek tisztaságit?
Figyelt kérdés
L2020. márc. 14. 10:55
2/11 anonim válasza:
Általában rá van írva olyan 4-6 óránként de ha mensi vége miatt vagyok és már olyan előbb akkor gyakrabban
4/11 anonim válasza:
A legjobb betet is muanyagos hatul, befulled. En hosszu evek utan anyagi helyzetem csucsan jottem ra, hogy nincs tutibb, mint a felbehajtott vecepapir. Mindenutt van, es huss, vecebe dobom. Friss vagyok, nem szarakodok.
6/11 anonim válasza:
Reggel beteszem este leveszem.
7/11 anonim válasza:
Általában van amikor egyszer cserélek nap folyamán.
8/11 anonim válasza:
Moshatot hasznalom, csak.menzikor, egyszer cserelem, ha veres lesz, tobbszor
9/11 anonim válasza:
háát én kicsit undorodik ezektől a dolgoktól: "reggel beteszem est kiveszem"
most gondoljatok bele egésznap füed a bőroöd és az izzadtságot is beszívja a betét hiába vagy vékony vagy akármi úgyis izzadsz...szóval igen
én egy nao 2× 3× cserélek mert undorító ha befülled a bőr az izzadtságtól
10/11 anonim válasza:
Most vagy a betétfétises, de inkább ne.
Én szimplán azt nem értem, hogy miért számít bármit, hogy más hányszor cseréli, ha mindenki azt írná, hogy 3-szor és te négyszer mert úgy érzed kényelmesnek akkor te is háromszor cserélnéd?
Cseréld úgy ahogy neked jó, ne azt vedd alapul, hogy a másik miként és mennyiszer teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!