Milyen időközönként cseréltek tisztaságit egy nap?
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 15:37
2/8 anonim válasza:
én reggel teszek egy tisztasági betétet a bugyimba, este kidobom. az nem vér, nem büdös, ráadásul ha a bugyimra menne azt se tudnám cserélni, mivel nem is otthon vagyok napközben.
3/8 anonim válasza:
ha szukseges 2ot hasznalok el egy nap, de altalaban este beteszem este kiveszem..
4/8 A kérdező kommentje:
Én is 2-t használok el egy nap.
Azt hittem, ez kevés és kiváncsi voltam Ti hogy álltok ezzel.
Köszi.
2009. okt. 21. 15:50
6/8 anonim válasza:
Régen naponta cseréltem és majdnem minden nap használtam.Mostanában már csak menszi alatt használom,de akkor is ha nem ázik át a tampont akkor napi 1 tisztasági.HA otthon vok, akkor van, hogy rendes betétet használok tampon helyett.
7/8 anonim válasza:
Nem használok tisztasági betétet, sosem értettem, mire jó... Felesleges pénzkidobásnak tartom.
8/8 anonim válasza:
Én hármat használok naponta, de nem szedek fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!