Hüvelygomba, vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
Már jónéhány éve rendszeresen, de nem túl sűrűn (évente egy-két alkalommal) tapasztalom, hogy néhány napig valami nincs rendben odalent. Úgy kezdődik, hogy a hüvelyem szárazabb és éget, fáj. Pisilésnél is égő érzés, de nem csak akkor, hanem mindig. A hüvely nyílásánál és a csikló körüli részen is, a két "végponton" kicsit bereped a bőröm. Az egész kicsit talán piros is. Ezután következő nap társul ezek mellé fehéres folyás is, majd a köevtkező kb. 2 napban túrós állagú, fehér valami. A végére már nem éget, nem fáj, a repedezettség is elmúlik, csak a váladék marad meg, amjd az is elmúlik. Mindeközben időnként kicsit viszket, de nem vészesen. Ez mindig ugyanígy zajlik és mindig kb. 4-5 nap a kezdetétől a végéig, utána rendben vagyok teljesen. Sosem szoktam semmivel kezelni, magától elmúlik. Orvosnál sem voltam még vele, bár tudom, biztosan kéne, de nem szerettem volna. Szerintetek mi ez és mi okozhatja?2020. márc. 13. 23:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!