Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Őrült lennék?

Mit tegyek? Őrült lennék?

Figyelt kérdés

11 éves vagyok.Van már mellem,de nem valami nagy.Közepes cici fixet hordok,de még így is kicsinek érzem,pedig már ha nincs rajta póló meg semmi akkor már lóg.

Mindig azt nézem,hogy a velem egy korúanak mekkora.Őrült lennék?

2010. júl. 24. 17:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nincs a ciciddel semmi baj! Ha felnőtt korodban is kicsi marad, akkor is lehetsz nagyon gyönyörű lány! Sőt, sok fiúnak(köztük nekem is) jobban tetszenek a kis mellű lányok.
2010. júl. 24. 18:27
 12/16 A kérdező kommentje:
én nem szeretnék nagy lógót csak közepeset,hogy jól mutasson a főrdő ruciban :P.
2010. júl. 24. 18:35
 13/16 A kérdező kommentje:
*fürdő
2010. júl. 24. 18:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! A 18:27-es vagyok. Nem érdemes más lányokkal összehasonlítani a cicidet, mert egyrészt minden lánynak más időben nő, és nem egyforma méretű azonos korú lányoknak sem. A másik dolog pedig, egy kis mellű lány is ugyanolyan értékes ember!!! Semmivel sem kevésbé jó!!! Ne aggódj!!! Tiszta szívből kívánok Neked örökké tartó végtelen boldogságot és minden elképzelhető jót, életed minden pillanatára!!!
2010. júl. 24. 18:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 12 éves koromban kezdtem melltartót hordani, és most 75-c s van nekem, 33kiló vagyok 158 centi és 14 éves.
2010. júl. 24. 23:03
 16/16 anonim ***** válasza:

13 éves koromban kezdett nőni a mellem, előtte semmi sem volt, szóval ne aggódj

lassan 20 vagyok, 161 cm, 45 kg

66 centi a bordám a mellem alatt, 78 centi a mellbőségem, és 70B vagy 75B melltartót hordok, pedig 14 éves koromig, amíg mások mellével foglalkoztam, addig azt hittem, hogy én örökre lapos maradok, de most már legalább kitöltik a markomat...:D én még ezt sem reméltem

2011. márc. 13. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!