Hány óránként kell cserélni a betétet, ha nem erős a vérzés?
Ha kevés van, az is ugyanúgy elkezd bomlani alattad, mintha sok lenne. Ajánlatos ugyanúgy cserélni, maximum 4-5 óra után.
elég igénytelen lehetsz, ha elviseled azt a szagot, ami körbelengi az altestedet, fürdeni is csak heti egyszer szoktál?
Én azt javaslom, ne órához kösd a dolgot, hanem inkább érzés alapján cseréld. Én úgy szoktam, h ha érzem, h kezdek befülledni kezd kellemetlen érzéssé válni a betét, a lehető leghamarabb kicserélem. 4 óránál többet sosincs rajtam egy betét bármennyi is van benne. Nagyon ritka nálam, h teli legyen a betétem, van, h csak éppen a teteje maszatos, de már zavaró akkor is kicserélem. Ezen nem fogok spórolni, mert többet ér számomra, h nyugodtan teljenek azok a napok. Pont tegnapelőtt jött meg, és eddig már majdnem 2 csomaggal elhasználtam. Nem szeretek túl sokat foglalkozni a dologgal, ezért azon vagyok, h minél simábban menjen a dolog amihez meg az kell, h bízzak a betétemben, mármint ne az járjon a fejemben, h mennyit bírhat még a betét ezért sűrűn kicserélem, akkor is,ha nem feltétlen kellene. Inkább dobjam el úgy, h kevés van benne, minthogy egyszer is póruljárjak amiatt, h mégsem mardt rajta elég hely. Ezért szeretem a betétet, mert akármikor kicserélhetem, ha úgy látom jónak.
Amúgy lefekvés előtt, mindig újat rakok be, felkelés után szintén. Napközben meg ahogy éppen a helyzet adja. Amúgy mindenkinek ezt javaslom, mert ilyen használat mellett nem jönnek elő a betét negtív tulajdonságai, ami miatt annyian utálják. Én 2-3 mensi kivételével már 17 éve betétet használok, és nekem semmi bajom vele. Meg kell tanulni normálisan használni, nem azon kattogni, h fúúj de gusztustalan betétbe mensizni.
33/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!