Túl erős menstruációs vérzésre tampon megoldás lehet?
Nagyon erős menstruációs vérzésem van, 2 éve van meg,azóta ilyen. Viszont nincs menstruációs fájdalmam. A legvastagabb éjszakai betétek nem tartanak ki 45 perces tanórák végéig,folyamatosan átázom. A tanárok meg nem engednek ki szívesen wc re, meg is kérdezik mit akarok csinálni...
Még nem használtam tampont,mert kicsit macerásnak gondolom,viszont most elgondolkodtam rajta.
Szerintetek az megoldás lehet?
Nem lesz megoldás, legfeljebb kis megnyugtatás az éjszakai betéttel kombinálva.
El kellene menned nőgyógyászhoz!
Első körben ha tényleg ennyire nagyon megvan, akkor menj el egy nőgyógyászhoz.
Másodszor viszont én tampont és betétet is használok, mivel nekem is nagyon megvan (igen, voltam orvosnál, igen, oka van). A tamponból is van mini, normál...stb. A minivel nem hinném, hogy sokat érnél, de célszerű azzal kezdeni, míg megszokod. És ne aggódj, nem macerás. Csak kezetmosol, meghámozod, és berakod. Ha elég magasan van, egyáltalán nem is fogod érezni. Nekem nagyon bejött, mert végre nem azon görcsölök óra közben, hogy átázok, hanem tudok koncentrálni órán.
Igen, ezt viszont lehet, hogy óránként cserélni kell, de még így is sokkal jobban megéri imo.
Milyen betétet használsz amúgy most?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!