Menstruációnál ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel megjött, és iskolában egy kis tesizés után rám jött a hányinger és meleg futkosott rajtam keresztül. Meg annyira fájt a hasam, hogy nem bírtam ülni. Nem tudom hogy ezek normálisak-e egyik lány ismerősömnek nincsenek ilyen tünetei.2020. febr. 27. 05:56
2/4 anonim válasza:
Bakker,nekem is ugyan így volt. Szinte izzadtam,de közben fáztam annyira görcsöltem. Ez így volt míg nem lettem terhes. És őszintén szólva most is előfordul,de nem minden hónapban
3/4 anonim válasza:
Igen, sajnos normális, vannak akiknek fájdalmas, kamaszkoromban nekem is volt párszor olyan görcsöm, hogy hánytam is. Aztán elmúlt, csak a hőhullám maradt meg, mindig mensi előtt van 1-2 nappal, de alatta is előfordulhat. Nem tudni, hány éves vagy, mióta menstruálsz, ha nagyon elviselhetetlen a fájdalom mindig, akkor azért majd érdemes lesz megnézetni magad orvossal.
4/4 anonim válasza:
Normális. Emlékszem, én 14-15 éves koromban sokszor el is ájultam. Nem a fájdalomtól, az nem volt vészes. Szimplán rám jött a hányinger és rosszul lettem. Néha még később, kamaszkor vége felé, 18-19 évesen is előfordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!