Ovulációtól lehet ilyen érzés?
Üdv!
Tegnap óta jelentkezett a tünet és a ciklusom közepénél járok. Tegnap délután lett egy hasmenésem, ezért diétára fogtam magam.. Semmi més tünet nem volt, se láz, se hányinger. A hasamban alul viszont van egy szúró/diszkomfort érzés, ami mozgásra jelentkezik csak, próbáltam kitapintani nem e vakbél, de eléggé alul érzem, a jobb csípőm aljától még befelé. Jól tudom, hogy a vakbél az feljebb fájna és görcsösen? Volt ahol azt olvasta a csípő csont felett fájna, vagy a köldök mellett.
Van akinek szokott lenni ovu fájdalma? Az ilyesmi? Nekem egyszer volt már hasonló úgy emlékszem szintén menstruáció között.
Nekem az ovuláció lényegesen fájdalmasabb szokott lenni, mint maga a menstruáció. Ezért (is) szedek fogamzásgátlót.
Gyógyszer mellett nincs peteérés, nincs kínlódás kéthetente.
Azta akkor nem lepődöm meg..
Nekem ennyire még nem volt érezhető, de mindenki szinte azt mondta nekem ez ovu fájdalom, mert azt lehet mozgásra, járásra érezni egyik oldalon.
Nekem a mensi durvább szokott lenni, de az görcsös szokott lenni, nem ilyen jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!