Még soha nem használtam tampont, de már nem vagyok szűz. Milyen fajtával kezdjem? 23/L
Szia!
Szerintem mindenképpen OB-t válassz, azok a legjobbak. Kezdésnek általában a minit szokták választani, abból meglátod hogy egyáltalán bírod-e "hordani".
De aztán szerintem nyugodtan használd a normált ha úgy érzed hogy bírod a tampont!
20L
Szia.
Én már kb 6-7 éve használok tampont, negatív élményem még nem volt szerencsére, csak O.B.-t használok. drágább, de minőségibb és azt hiszem ennyit megér a nőiességed.
max 4 óránként higiéniai okokból azért cseréld ki,és ugye az erősségétől függően kell kiválasztani a méretet is. sztm nyugodtan kezdhetsz a normállal, ha már nem vagy szűz. ha felraktad és nem kényelmes akkor gugolj le egy párszor majd elrendeződik, és ELŐTTE mindig! huzigasd meg a madzagját, hogy stabil-e, nehogy baj legyen.
remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!