Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit kell érezni ha benyúlunk...

Mit kell érezni ha benyúlunk a hüvelybe?

Figyelt kérdés

Tudom ez egy nagyon furcsa/hülye kérdés.

kB másfél hete felfáztam, elōször vény nélküli készítményeket szedtem, aztàn mivel nem hatottak orvoshoz mentem, volt vizeletvizsgàlat és adott antibiotikumot amit még szedek is. Pár napja viszont fáj a derekam egy kicsit és hülye szokàsom, hogy utána olvasok a tüneteknek/tudom nem kellene/ és ilyeneket írt hogy vesegyulladás, kismedence gyulladás, méhsüllyedés stb. Persze, hogy megtapintottam és mintha belül ilyen duzzanatok lennének. Nem szoktam oda nyulkálni ezért nem tudom, hogy ez normális-e. :/ 16/L

2020. febr. 17. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Elöször is nem kellene összeolvasni mindent, ha elötte nincs megfelelö biológiai ismereted.

Ha bajod, van, menj orvoshoz, a hüvelybe nyúlkálásnak semmi értelme, he nem tudod, milyennek kellene lennie.

A méhsüllyedés nem tini-probléma, a vesegyulaldást a hüvelyben nem lehet észlelni, ahogy a kismedencei gyulladásokat sem.

Keresd meg újra a háziorvost, ha változtak a tüneteid.

2020. febr. 17. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy nagy "duzzanat" van, akkor az nyilvan a mehszajad :)
2020. febr. 17. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Én nem értem, mi ez az új divat, hogy mindenki a hüvelyében turkál és a méhét akarja kitapogatni... egyre több ilyen kérdést látok itt, de nem tudom miért gondolja bárki, hogy ez normális.
2020. febr. 17. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mar bocs, de miert ne lenne normalis ha valaki meg szeretne ismerni a sajat testet?
2020. febr. 18. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!