Hüvelybe nyilalló alhasi szurkálás mitől lehet?
Sziasztok, szép estét :)
Olyan problémám van, hogy naponta 3-5 alkalommal belenyilall viszonylag erősen a hasam aljába, a méhembe vagy annak környékére ami kisugárzik a hüvelybe is
2 és fél hete voltam nőgyógyászaton, semmi eltérést nem látott, bár ez a szurkálás kb 3-4 napja kezdődött. Volt valakinél ilyen? Mi okozta? Mi okozhatja?
Nem tudom számít e, de rajta vagyunk a babán már 11 hónapja. Hó közepén vagyok, így nem hiszem hogy lenne hozzá köze.. jöhetnek az ötletek!
Október 30 megyek megint kontrollra
Nekem amikor olvastam a végét (ami nem tudod, hogy fontos) az ovuláció ugrott be. Ezt találtam:
Mi lett a vége kerdező??
En is pont ebben a helyzetben vagyok csak nekem egy hét van a nem vártig.
Szokatlan érzés, nekem a mensi előtt 1-2 nappal szokott görcsölni a hasam, de ez mas érzés most. Nem görcsölés hanem tompa fájdalom.
Ó sajnálom nagyon :(
Pedig nekem is hasonló tüneteim vannak, hogy tompán fáj az alhasam, néha szúrkálást érzek, meg kisugároz a hüvelyembe is. Eddig nem tapasztaltam ilyen fajta fájdalmakat főleg a hüvelyembe.
Nagyon szúrkolok hogy a következő sikerűljön 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!