Miért vágom meg magam mindig?
Figyelt kérdés
Amikor borotválom odalent mindig megvágom magam és vérzik. Másnap nagyon csúnya sebek maradnak ott. Miért lehet ez? Hogyan lehetne szép sima és sérülésmentes?:/ Pedig borotvahabot is használok. Inkább próbáljam meg epilálni? Kérlek segítsetek. 15/L2010. júl. 23. 17:30
1/4 anonim válasza:
EMOS vagy, azért vagdosod magad?
2/4 anonim válasza:
Mert béna vagy. Lent fokozott óvatossággal kell csinálni.
Lassan, odafigyelve. És akkor nem lesz több sérülés
3/4 anonim válasza:
Előttem szólóval értek egyet. Nagyon vigyázz ha borotválod! Epilálni meg... áhh.. az nagyon fáj :S Én próbáltam egyszer, de azóta sem merem. Gyantáztatni lehet még esetleg. Én legalábbis azt ajánlom, hogy utóbbit bízd kozmetikusra. Az is fáj nagyon, de az egy lehúzás után általában kész van.
4/4 anonim válasza:
Szia! Nagyon nagyon óvatosan kell. Én általában borotválni szoktam, ritkán epilálni ( iszonyatosan fáj sajnos, de azt mondogatom, hogy a szépségért meg kell szenvedni:) ) Amikor borotválom, én borotva zselét használok, és mindig nagyon megtisztítom a borotvát így nem megy el az éle, és hamarabb leszedi a szőrt. Ahogy végeztem, megtörölközöm és már hintem is rögtön magam púderrel.Majd egy óra múlva bekenem testápolóval. Soha nem vágom meg magam, és a testápolótól olyan sima lesz, akár egy babáé:) Próbáld csak ki! A nemi szerv borotválása nem megy olyan hamar, ha szép bőrt szeretnél. Nagyon lassan, és óvatosan kell. 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!