Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vágom meg magam mindig?

Miért vágom meg magam mindig?

Figyelt kérdés
Amikor borotválom odalent mindig megvágom magam és vérzik. Másnap nagyon csúnya sebek maradnak ott. Miért lehet ez? Hogyan lehetne szép sima és sérülésmentes?:/ Pedig borotvahabot is használok. Inkább próbáljam meg epilálni? Kérlek segítsetek. 15/L
2010. júl. 23. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
EMOS vagy, azért vagdosod magad?
2010. júl. 23. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert béna vagy. Lent fokozott óvatossággal kell csinálni.

Lassan, odafigyelve. És akkor nem lesz több sérülés

2010. júl. 23. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Előttem szólóval értek egyet. Nagyon vigyázz ha borotválod! Epilálni meg... áhh.. az nagyon fáj :S Én próbáltam egyszer, de azóta sem merem. Gyantáztatni lehet még esetleg. Én legalábbis azt ajánlom, hogy utóbbit bízd kozmetikusra. Az is fáj nagyon, de az egy lehúzás után általában kész van.
2010. júl. 24. 00:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon nagyon óvatosan kell. Én általában borotválni szoktam, ritkán epilálni ( iszonyatosan fáj sajnos, de azt mondogatom, hogy a szépségért meg kell szenvedni:) ) Amikor borotválom, én borotva zselét használok, és mindig nagyon megtisztítom a borotvát így nem megy el az éle, és hamarabb leszedi a szőrt. Ahogy végeztem, megtörölközöm és már hintem is rögtön magam púderrel.Majd egy óra múlva bekenem testápolóval. Soha nem vágom meg magam, és a testápolótól olyan sima lesz, akár egy babáé:) Próbáld csak ki! A nemi szerv borotválása nem megy olyan hamar, ha szép bőrt szeretnél. Nagyon lassan, és óvatosan kell. 16L
2010. júl. 24. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!