Sürgőős Hogy tudnám lerövidíteni a menstruációmat?
Ma délelőtt megjött, és holnap indulunk Olaszországba :((
Holnap még nem fogunk fürdeni szerintem, de mindenképp le kéne rövidítenem valahogy a mensim..általában 5-6 napig szokott tartani, de csak az első 3 nap húzós..:S
Kérlek segítsetek, mivel tudnám lerövidíteni?
Még tampont sem használtam, most viszont kénytelen leszek..azzal lehet fürdöni a tengerben?
hát muszáj leszek, mert azért nem hagyom ki a vizet..
igazából csak az első pár nap nem fürödhetnék, de baráti társasággal megyek, szóval úgysem "úsznám" meg..
szerencsére nem szokott erős lenni a mensim, a hasam is csak az első 2 napban görcsöl kicsit, emiatt sem használtam még soha tampont, simán megvoltam anélkül is..
utolsónak, köszi, erre majd figyelek!
de akkor ha például beteszem a tampont, aztán fél óra múlva bemegyek a vízbe, kijövök, és 1 óra múlva megint bemegyek, akkor közben kell cserélni?
köszönöm a tanácsokat!
szoktam sportolni, rendszeresen futok, tornázok, úgyhogy jó, hogy mondjátok, akkor ma lenyomok egy jó erős tornát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!