Tegnap feltett kérdésem, és ma elmentem nőgyógyászhoz! (? )
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__10302..
Ma reggel volt időpontom nőgyógyászhoz, nyolcra! Felkeltem és megjött, így kivizsgálás nem lehetett. De elbeszélgettünk. Majd még vissza kell mennem, szűrésre, meg megvizsgál. Azt mondta így nehéz bármit is mondani!
Engem a legjobban a terhesség idegesített. De akkor most már a negativ teszt eredményével, és a ma megjelent mensturációval ezt kizárhatom, ugye?
Igen, kizárhatod. Nem tudom, miért paráztattak téged a babával. Ennyi késésnél már biztosat szokott mutatni a teszt.
Majd visszamégy, ha elmúlt, és a doki alaposan kivizsgál, hogy miért lehet rendszeres.
Fontos! A megoldásként fogamzásgátlót kínálna, akkor viszontlátásra, és keress másik dokit, aki komolyan veszi a problémádat.
ha normálisan megjött elvileg (de csak elvileg) kizárhatod, mivel a terhesség alatti mensi más.
azt viszont nem értem, hogy mi az, hogy megjött és ezért nem vizsgálhat meg????? elvileg a méhszáj nyitottsága miatt pont ilyenkor tud az orvos a legtöbb mindent látni...
engem is vizsgált már így, amikor mensim első napján összeestem itthon és ömlött belőlem a vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!