Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Észleltem pár napja WC papíron...

Észleltem pár napja WC papíron kevés fehér nyúló folyását mitől lehet?

Figyelt kérdés

Pár napja vettem észre, eleinte volt sárgás-fehéres most csak fehér volt de nagyon kevés, egy borsónyi kb. Menstruációm 3 nap múlva esedékes.

Félidőben szokott lenni hasonló peteéréskor de ez most másabb és nagyon kevés illetve nem minden vizelés után vettem észre.

Folyamatos látogatója vagyok a nőgyógyasznál(utoljára szeptemberben voltam akkor sima kenet volt, hüvelyi és hasi ultrahang de nem jött ki semmi..

25 éves nő

2020. febr. 5. 08:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy nincs szaga, és szokott lenni meg fehérneműn tojás fehér színű szagtalan folyásom de az is nagyon kevés.
2020. febr. 5. 08:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Pl. a menzeszedtől.
2020. febr. 5. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ennyire nem vagy tisztában a testeddel és a ciklusoddal ennyi idősen?
2020. febr. 5. 10:21
 4/4 A kérdező kommentje:

De igen....

De ez már kb 5dik napja(legalábbis akkor vettem észre) és azelőtt ilyet nem tapasztaltam

2020. febr. 5. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!