Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet terhes vagyok?

Lehet terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom....Nagy hiba volt. De szeretnék segítséget kérni nem utálkozást!Szóval ha nem hatolt be,és fehérnemű volt rajtunk lehetek terhes?Kérlek segítsetek ne itéljetek el!
2020. febr. 1. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. febr. 1. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de azért a biosz órákra be járhatnál.
2020. febr. 1. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Mégis hogy?
2020. febr. 1. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz!
2020. febr. 12. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Nem valószínű. De ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor szerintem menj el nőgyógyászhoz és mondd el neki az aggályaidat.

Lehetséges az is, hogy az asszisztensnő elég lesz a megnyugvásodhoz - hiszen Ő is rendelkezik némi tapasztalattal a munkavégzése közben. (Mármint találkozhatott ahhoz hasonló esetekkel, mint a Tiéd.)

Hány évesek vagytok? A párod szeretne Gyermekáldást? Szüleid mit szólnának, ha mégis érkezőfélben lenne az unokájuk?

2020. febr. 14. 06:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak azt olvastam hogy ha át vannak írattva a sperma a fehérnemübe lehetséges.Ez igaz?
2020. márc. 4. 14:45
 7/7 A kérdező kommentje:
És már meg vannak a mensim és már a fel van szakadva
2020. márc. 4. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!