Lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom....Nagy hiba volt. De szeretnék segítséget kérni nem utálkozást!Szóval ha nem hatolt be,és fehérnemű volt rajtunk lehetek terhes?Kérlek segítsetek ne itéljetek el!2020. febr. 1. 16:48
2/7 anonim válasza:
Nem, de azért a biosz órákra be járhatnál.
5/7 anonim válasza:
Nem valószínű. De ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor szerintem menj el nőgyógyászhoz és mondd el neki az aggályaidat.
Lehetséges az is, hogy az asszisztensnő elég lesz a megnyugvásodhoz - hiszen Ő is rendelkezik némi tapasztalattal a munkavégzése közben. (Mármint találkozhatott ahhoz hasonló esetekkel, mint a Tiéd.)
Hány évesek vagytok? A párod szeretne Gyermekáldást? Szüleid mit szólnának, ha mégis érkezőfélben lenne az unokájuk?
6/7 A kérdező kommentje:
Csak azt olvastam hogy ha át vannak írattva a sperma a fehérnemübe lehetséges.Ez igaz?
2020. márc. 4. 14:45
7/7 A kérdező kommentje:
És már meg vannak a mensim és már a fel van szakadva
2020. márc. 4. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!