Elmaradt a menstruációm, vettem terhességi tesztet ami negatív, a nőgyógyász is azt mondta, hogy nem vagyok terhes, mi történik velem?
Sziasztok! A menstruaciom utoljara 2019.12.31.-től tartott 2020.01.03.-ig és utánna véreztem picit még 1-2 napig.
A ciklusom 2020.01.30.-an kellet volna meg jöjjön, de nem jött. Vegeztem terhessegi tesztet ami negativ, es a nogyogyasz is azt mondta,hogy nem vagyok terhes es nem lat semmit, cisztát sem. Ciklus előtt mindig vannak tüneteim ( erzekeny mellek, derekfajas, hasfajas) amikor megkellett volna jonnie nem volt, Most van egy kis derek fajasom, ill. Erzekenyek a melleim es a hasam is faj picit, de nem ugy ahogyan szokott. Ma volt sexualis aktusom a parommal es nagyon megfajdult kozben a jobb oldali petefeszkem. Köszönöm a válaszokat.
1 napot késett, és nőgyógyászhoz mentél; mennyi idős vagy? Ilyenkor még ultrahangom semmit nem lát, legfeljebb ad egy beutalót vérvételre.
Nem történik semmi, csak várnod kell, ha esélye van a teherbeesésnek, hetente tesztelhetsz.
El mentem nőgyogyaszhoz igen, mert mint emlitettem semmi tunetem
Nem volt ami arra utalt volna,hogy megfog jonni. Segitseget kertem nem ki oktatast.!
Van akinek soha vagy csak néha van PMS tünete, illetve olyan is, akinek minden probléma nélkül sem pontos soha, vagy akár 1 hónap is kimarad. A ciklusod akár többször változhat életed során.
Minden esetre az 1 nap késés a semmi kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!