Utána olvastam és Hüvelyfertőzés a "túlzott tisztálkodástól is kialakulhat! Ez alatt mit kell érteni?
Mi az hogy tulzott tisztálkodás?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
(Ezt a kérdést még én tettem fel pár napja.)
Lehet hogy a "túlzott tisztálkodás" az oka? Mert lehet attól jön elő ujra és ujra és ez egy ilyen "ördögi kör" akkor, mivel azért "tisztálkodom" ennyit mert előjön :O...
remélem érthető...Vélemény?
Gombás fertőzések :
1. Antibiotikum szedése miatt is kialakulhat, amikor a gyógyszer a hasznos baktériumiokat is elpusztítja, ami a hüvelyflóra egészséges Ph-értékét befolyásló gombák elszaporodásához vezet. Laktív vagy Normaflor 7 napos kúra javasolt.
2. A menstruációt követően havonta egy alkalommal ajánlott egy pohár kefírt vagy natúr (igazi, élőflórás!) joghurtot beleönteni egy kád meleg vízbe és 20 perces ülőfürdőt venni. Ez segíti a hüvelyflóra regenerálódását. Akut esetben egymás utáni 3 napon is elvégezhető.Ez helyreállítja a szappan okozta szárazságot,stb.
3. Óvszerváltás. A Rako gumi is okozhat irritációt. (Nálunk ez volt. Durex után semmi gond!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!