Menstruacio alatt szekrekedes?
Figyelt kérdés
Minden ismerosom azt mondja, meg olvasom is mindenhol hogy nekik a hasmenesuk van mensi alatt. Nekem olyankor 4-5 napig nincs szekletem, nagyon zavaro. Ez normalis? Valakinek tapasztalat?2020. jan. 28. 07:52
1/1 anonim válasza:
Nekem volt időszak amikor székrekedésem volt most mar egy ideje hasmenés szerű valami van de nem nevezném annak.
Engem is nagyon zavart de megpróbáltam felkészülni arra az időszakra előtte 1 héttel meg azon a héten sok rostost meg folyadékot ittam illetve mgb6 és probiotikum. Kerültem a nehéz ételeket es a gyors konzerves fagyasztott ételeket. Egy idő utan már nekem is inkabb hasmenés szerű volt mint székrekedés. Próbálj változtatni a táplálkozásodon előtte illetve alatta nekem bevalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!