Van itt olyan lany aki 25 evesen vagy 25 eves kora utan mellnovelest tapasztalt?
Terhesseg meg fogamzasgatlo kizarva.
Ha nottek, akkor milyen modon? Termeszetes modon, rendszeres szexualis eletet elve, vagy masszazzsal meg kulonbozo kremek hasznalataval?
Elore koszi a valaszokat.
Koszonom a normalis valaszokat.
Aki HASZNOS informaciot tudna irni, az meg nyugodtan irhat.
A 17.57-es csak kamuzott, mert pontosan tudta, hogy komolyan veszed és leállsz vele vitatkozni, így akart totál hülyét csinálni belőled, és sikerült is neki. Nézd, ha te mindenképpen azt akarod hinni, hogy az orgazmustól nőni fog a melled, hát hidd!
Nem tudom, ki adott neked itt "hasznos" választ, mert azon kívül, hogy terhesség és plasztika nélkül nem lesz nagyobb egy 25 éves nő melle, akkor sem fogsz más választ kapni, ha ötvenszer leírod, hogy ezek a módszerek kizárva, és hogy az orgazmus hormonokat termel. Ez utóbbi egyébként igaz, oxitocinnak hívják, és az összes hatását elolvashatod itt:
A mellnövekedést nem sorolták fel, elárulom.
Valóban nem ismerek minden nőt a világon, de ha a több milliárdból 1-gyel előfordult ilyen, akkor sem valószínű, hogy te leszel a következő. Olvasni viszont szoktam, neked is hasznos lenne, elolvashatnád pl., hogy a mell növekedése 20 éves kor körül befejeződik. Ez természetesen egyénfüggő, és nem napra pontosan fejeződik be, de 5 év eltérés eléggé ritka.
Ha 25 éves kor fölött a mell mégis növekedni kezd, érdemes mellvizsgálatot kérni, mert rosszindulatú elváltozás állhat a háttérben.
Gondoltam hogy 17:57es bunkoskodik es nem csinalt hulyet belolem, nyugi.
En nem azt mondtam hogy meg vagyok gyozodve hogy az orgazmus segit ebben.
Csak egy feltetelezes volt mert olvastam rola.
Es abban sem vagyok meggyozodve hogy nagy eselyek vannak arra hogy a mellek 25 eves korban nojjenek. Viszont tobbszor olvastam hogy kabe ebben a korban fejezodik be a mellnovekedes.
Csupan az erdekelt ha vannak olyan csajok akik mellnovekedest eszleltek a huszas eveikben.
A valaszaid nem hasznosak, kerlek ne irj tobbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!