Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt olyan lany aki 25...

Van itt olyan lany aki 25 evesen vagy 25 eves kora utan mellnovelest tapasztalt?

Figyelt kérdés

Terhesseg meg fogamzasgatlo kizarva.

Ha nottek, akkor milyen modon? Termeszetes modon, rendszeres szexualis eletet elve, vagy masszazzsal meg kulonbozo kremek hasznalataval?

Elore koszi a valaszokat.

2010. júl. 22. 13:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen módszer, és a fogamzásgátló és a szex is csak legenda.

Plasztikai sebészeten kívül nincs lehetőség.

Ha sovány vagy és hízol, egy kicsit nőhet, de ha alapvetően kis melled van, 100 kilósan se lesz D vagy C kosaras.

Ez van. Genetika.

2010. júl. 22. 13:18
 2/14 A kérdező kommentje:

A plasztikas valaszok nem erdekelnek.

Es nem vagyok sovany.

2010. júl. 22. 16:49
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekem AA ill. kicsit később A kosaras melleim voltak, a terhességem alatt B-re növekedtek. A fiam azóta már 8 éves de a cicim ugyanolyan szép nagy :=).

Teljesen igaz, hogy ez genetika. Pl. van, akinek a terhesség alatt kigömbölyödnek a mellei, aztán vissza"zsugorodnak", másoknak még kisebb lesz, mint előtte. Van, aki olyan szerencsés, hogy "csak úgy" is nő még kicsit a melle felnőttként, megint másnak pedig tinikorától semmit sem változik. Nincsenek csodaszerek sem. A családod nőtagjaitől érdeklődj - ha elég jó a kapcsolatotok -, hogy az ő cicijük hogyan növekedett, ebből némileg sejthető lesz, hogy te magad mire számíthatsz.

2010. aug. 4. 13:24
 4/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ha "a plasztikás válaszok nem érdekelnek", akkor a válasz: nem, nincs itt olyan lány, akinek 25 éves kora után nőtt volna a melle, mert ez plasztika és terhesség nélkül lehetetlen.

De nyugodtan költs vagyonokat masszázsra meg krémekre, növeled vele a GDP-t, és a rendszeres szex-szel sem okozol kárt.

2010. aug. 4. 14:08
 5/14 anonim ***** válasza:

állítólag a rendszeres análszex okozhat mellnövekedést :-)))

merthogy a vastagbélből felszivódó spermiumok, mint férfi nemi hormonok bekerülve a női szervezetbe mellnövekedést okoznak. nézz utána interneten, ha ennél tudományosabb magyarázatra vágysz. nem tudom megerősíteni, hogy gyakorlatban is így van e, nekem eddig icipici volt, most csak pici.

2010. aug. 4. 17:57
 6/14 anonim ***** válasza:

hát a sperma is hormon, úgy mint az ösztrogén vagy az inzulin, és a férfi hormontól nem hinném, hogy nől a mell, inkább szőrösödhet valaki nem? :)

Bár ki tudja. A spermák hamar halnak, és a véráramba nem sok jutna onnan szerintem. Igaz hogy egy ismerősöm laposabb lett szülés után, sőt terhesség alatt is vékonyabb lett, csak a hasa tágult, de a baba minden tápanyagát elszívta, ő sem evett sokat, amíg volt teje a melle is B ről C s lett kb, holott a csaj 50 kiló volt és 155 centi, de most gebébb mint terhesség előtt, még 40 kiló sincs, és a mellei A sak, vagyis inkább minuszosnak néznek ki, szinte befelé horpad, mnitha a testtartása is megváltozott volna, a lapockája nagyobb, mint a melle, igaz neki se popsija, se hasa, se combja, semmi, még fogy és már hulla, tiszta anorexiás.

2010. aug. 4. 23:06
 7/14 A kérdező kommentje:
14:08as: Nem tudod mirol beszelsz. Minden not ismersz a vilagon? Nem. Akkor hogy mered azt leirni hogy ilyesmi nem letezik? Inkabb ne irnal. A szemelyeskedo valaszaid nem erdekelnek.
2010. aug. 5. 08:50
 8/14 A kérdező kommentje:

17:57: Irto nagy hulyesegnek talalom, hogy az anal szex mellnovekedest okozna a sperma miatt.

Ha novekedest tapasztaltal, szerintem az nem az anal szex eredmenye volt, hanem maga az ingerek, orgazmus eredmenye.

Lehet az anal szexet jobban elvezek, intenzivebb az orgazmusod, es talan ez valtoztatott.

2010. aug. 5. 08:53
 9/14 A kérdező kommentje:

14:08as: Nagyon szerencsesnek tekintheted magad, hogy a terhesseg utan megmaradt a novekedes.

Viszont a terhesseg mar egy kulon komoly dolog. Ilyen modszerhez nem fordulnek csak mellnovekedesert.

En meg eredmenyeket akarok mielott anyava valjak, ha egyeltalan leszek valamikor, mert ilyesmi nincs tervemben a kozeli jovore.

2010. aug. 5. 08:55
 10/14 A kérdező kommentje:

Bocs, az utolso valaszom a 13:24-nek ment.

Azt meg hozzateszem hogy a nok historiajat mell szempontjabol ismerem. Kissmelluekrol nem hallottam a csaladomban.

2010. aug. 5. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!