Nők, lányok, milyen termékekkel ápoljátok, tartjátok tisztán a testeteket?
Amiket felsoroltál, arra kb. 20 különböző terméket használok :D
Mire vagy kíváncsi konkrétan? Márkára vagy terméktípusra?
Tusfürdő, testápoló, hónaljstift: Dove
Sampon, balzsam: Elséve
Hajlakk: Taft
Nappali és éjszakai krém: Nívea
Kéz- és lábkrém: Balea
Arclemosó: Himalaya Herbals
Parfüm: Giorgio Armani Sí Passione
Smink: Essence, L'Oreal, Rimmel, Jolie France, Balea
Nagyon érzékeny, ekcémára hajlamos bőröm van, így tusfürdőből, arclemosóból, arckrémből csak gyógyszertári dolgokat használok, a Bioderma termékcsalád nagyon bevált. Mióta az olajos tusfürdővel mosakszom, azóta nem is jött elő. Sampon nagyjából mindegy, most épp Garnier Botanic Therapyt használok, az olivásat, mert iszonyatosan tetszik az illata. Előtte sokáig a lila Gliss Kurt használtam hasonló okok miatt. Mikor megunom, akkor keresek valami másik kellemes illatot és egy darabi elvagyok azzal.
Dezodor kb mindegy, általában niveát veszek, golyósat. Nem vagyok nagyon izzadékony, és kellemetlen szagút izzadó, szóval sokat nem számít, milyen fajtát használok.
Intim lemosóból Lactacid vagy Nivea, mikor melyik van jobb áron. Most éppen Sába, mert az ingyen kaptam promócuccnak:D
Fogkrém szintén tök mindegy, amit éppen sikerül levenni a polcról elfogadható áron.
Szőrteleníteni epilátorral szoktam, intim területet borotvával.
Fürdéshez: Baba vagy Dove szappan
Hajmosáshoz: Head & Shoulders és Gliss Kur Ultimate Color spray
Szőrtelenítéshez: mindig másik borotva (esetenként Venus borotva)
Smink eltávolításhoz: Garnier micellás víz
Hónaljra: Dove spray
Fogápoláshoz: Sensodyne fogrém + Listerine szájvíz + fogselyem (jelenleg a Lidl saját márkás Dentalux fogselymét használom.
Megvonásos vérzés idején: Carefree Plus Long betétet.
Én személy szerint nem rajongok a Dove termékekért.
Sampon Head&Shoulders/Schauma
Tusfürdő minden féle, Lá Roche, Avon, Balea, Oriflame...
Nivea dezodor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!