72 órás tabletta után normális ha barna ill. vérszerű folyásom van? ( De elég enyhén)
Mikor bevettem a 72 órás tablettát még az utolsó menstruációs napom volt és azóta nem akar elmúlni kb. 10 napja.... Hogy oldjam meg doki nélkül??? Lesz vmi a bajom vagy van?? Vagy ez csak mellékhatás???
Előre is köszi...
tudod egyáltalán, hogyan működik ez a tabletta? elolvastad mielőtt bevetted?
gratulálok...
minek vetted be ha menstruáltál??
hül.ye vagy???
menjél el nőgyógyászhoz még ma!
Öhm, ments. utolsó napján? Akkor minkor történt az a bizonyos dolog? Jó nem akarom tudni -.-"
Szóval, szerintem mindenképp menj el dokihoz, mert lehet szövődménye is. Viszont, ahogy tanultam ez teljesen normális (alhasi görcs fájdalom, hányás) mivel a tablettával egy nagy adag hormont viszel be a szervezetedbe.
Ez benne van a pakliban - de még mindig jobb mint az abortusz:S
Doki azért sem ártana, mert a 72 órás tabi nem mindig használ - sokmindentől függ a hatása.
Az utolsó voltam:
Megyjegyzem a tájékoztatón mindennek rajta kell h. legyen...
Ha meg vagy ijedve akk mindenképp menj dokihoz nem harap - viszont neked komoly gondod is lehet. Tedd mérlegre:meddőség vs. orvos.
Megint az utolsó voltam.
Ki írta fel a menzeszed alatt a 72 órás tablettát?! Vagy nem is orvostól volt a recept? Gyanús, hogy ennyire nem akarsz orvoshoz menni...
Nagyon veszélyes dolog ez, mindenképpen menj nőgyógyászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!