Szerintetek mi lehet? Kezdek felni
ohh szortelenitek rendszeresen...felek h huvely gomba de nem ertem mitol nagyon higenikus vagyok:(
mi az a kandida dieta? azt olvastam az segit..ha huvely gomba nincs valami modszer h itthon megoldjam nem szeretnek dokihoz menni:-| ciki lenne es a baratomnak sem tudodom h mondjam el h miert nem akarok vele lenni:((
Vehetsz patikaban canesten combit, de en inkabb orvoshoz mennek! A baratodnak mondd meg, nem artana neki is elmennie orvoshoz, atadhattad neki, es nala lehet tunetmentes.
Ez amugy nem higienia kerdese, barmitol elofordulhat sajnos, bar a hajlam egyenenkent valtozo; en ismerek olyat, akinek mar attol lesz, hogy valaki csunyan nez ra.
Ezek a fertőzések nem a személyes higiénia hiánya miatt alakulnak ki, összeszedheted egy nyilvános wc-n (ha nem ültél rá, akkor is!), strandon, öltözőpadon, de egész egyszerűen a te saját kis hüvelyflórád egyensúlya is felborulhat stressz, betegség, stb. miatt és az amúgy is jelenlévő kórokozók elszaporodnak.
A fertőzés nem szégyen, de az szégyen lenne, ha nem mész vele orvoshoz. Most nekiállsz hetekig kezelgetni magadat, aztán majd egy jól elhanyagolt fertőzéssel bekopogsz az orvoshoz - na ez ciki! Tessék elmenni a nőgyógyihoz, megvizsgál és ír megfelelő gyógyszert. Szólj a barátodnak, mert valószínű, hogy ő is elkapta már - fiúknál többnyire tünetmentes! - és őt is kezelni kell, különben ide-oda adogatjátok majd egymásnak.
koszonom a valaszokat, ma szoltam neki es mondta h szerinte tole kaptam el mert o mar sok lannyal volt, es azt mondta h eloszor veszunk canestent aztan ha nem hat elkiser a nogyogyaszhoz.
koszonom a segitseget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!