Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy a cypromix rendezi...

Lehet hogy a cypromix rendezi a hormonjaimat és ettől nől a mellem?

Figyelt kérdés
24 évesen a 4 . levél után éreztem igazán h nő a mellem, lehetséges h még fog ?
2010. júl. 22. 00:53
 1/9 anonim válasza:
Ha tovább szedet Pamela Anderson vadászni fog rád! Sztem offold
2010. júl. 22. 00:56
 2/9 A kérdező kommentje:
:) ismered a bogyót, esetleg valami ismerős?
2010. júl. 22. 01:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Én november óta szedem a Cypromixet. Valamelyest nőtt a mellem, de nem "drasztikusan". Annyi, hogy 90C-s melltartó helyett 95C-set kell vennem.:D

Szerintem eltérő lehet, hogy kinek mennyit nő. Szóval még simán nőhet neked!:)

21L

2010. júl. 22. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

OFF!

(Előzőnek!) Az, hogy 90-es helyett 95-ös kell, annyit jelent, hogy híztál, ugyanis az a mell alatti kerületet jelenti...

2010. júl. 24. 16:34
 5/9 A kérdező kommentje:
igen, nem a melled nőtt, mert a 90 azt a mell alatt kell mérni, az A B C az meg a kosár méret, hacsak nem a melleiddel együtt szoktad mérni a mellbőséget, és összesen 5 centivel nagyobb, de ha ugyanúgy C s maradt a kosarad, akkor valszeg nem az nőtt
2010. júl. 24. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem híztam, hanem fogytam... 12 kilót. Még is nagyobb melltartót kell hordanom. Látatlanba ne okoskodjatok.... -.-
2010. júl. 26. 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez nem okoskodás, hanem egyszerű tény. A 90-nél több a 95, téhát nőtt a mell alatti kerületed.
2010. júl. 26. 15:56
 8/9 A kérdező kommentje:

ja, csak valaki mell alatt méri plusz kosár, van aki mellel együtt méri :)

de nem is a centi a lényeg hanem a látszat

2010. júl. 27. 00:41
 9/9 anonim ***** válasza:
nem a mellekkel együtt kell mérni a kerületet, hanem van a mell alatti rész és plusz a kosár, ha nőtt volna a melled, akkor nem c s hanem D s kosár kéne, a centi az nem lényeg
2011. aug. 14. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!