Borzasztóan hányingerem van és fáj a gyomor szájam Mit tudok tenni?
Sziasztok! Na szóval, egy ideje mindennap hányingerem van, és fáj a gyomor szájam, viszont nem tudok hányni..Voltam tegnap a házi orvosnál ekgt csinaltatni, és megemlítettem neki...első kérdése az volt hogy terhes nem vagyok? Mondom nem..és ezután szó nem volt arról hogy menjek-e külön vizsgálatra stb...Olyan jó az orvosom...Aztán tegnap este, majdnem éjfél volt, lefeküdtem és hírtelen bezsibbadt a bal arcom..hát mondom ezt nem hiszem el tényleg...próbáltam nem figyelni rá..1 órát szenvedtem mire eltudtam aludni...Közben felhívtam az ügyeletet hogy ezzel mit lehet tenni..Azt mondta hogy magától elfog múlni, viszont ha 48 órán belül nem, akkor menjek el Neurologushoz és kapok gyógyszert.(még mindig érzem, kiterjedve a jobb arcomra is..)
Viszont tudni kell rólam hogy én bepánikolok sokszor :// Tudom nem szabadna csak félek :// Akinek esetleg van ötlete hogy a hányingerrel micsináljak, annak nagyon megköszönném ha leírná. 17/L
Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
A zsibbadással megyek orvoshoz, de nem lehet őket elérni..és legközelebb hétfőn rendel...esetleg balesetibe?? Nincs jobb ötletem://
Helyzet jelentés
I számú gyermekklinikán vagyok, és itt tartanak megfigyelésen
Még mindig zsibbadok, sőt már a kezem is társul..a branul nagyon nem jól szúrták...Soha nem fájt ennyire..Holnap reggel MR re megyek, szóval remélhetőleg kiderül mitől van:/
Sziasztok! Nos az lett végül hogy ráfogták az egészet a vérnyomásra..én nem értek ehez..de 2normális vizsgálatom volt..EKG meg EG(asszem)
Semmi más..na mind1..szóval újra itthon vagyok és nézem a vérnyomásom...mást nem tudok:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!