Mit vegyek, hogy ne görcsöljek?
Figyelt kérdés
Ma megjött, nagyon fontos napom van, mert ma vizsgám lesz, de az ágyból alig tudtam kikelni, most meg baromira szédülök és görcsölök, bevettem görcsoldót, de nem használ. Így el se tudok indulni, görnyedek össze és alig tudok megállni, le kell ülnöm. Érzem, hogy konkrétan folyok, eddig nem volt ilyen. Eddig is görcsöltem, de nem volt hozzá ennyire kemény mensi. Muszáj ma bemennem. Mit tudok csinálni?2020. jan. 13. 08:42
2/7 anonim válasza:
valami fájdalomcsillapító és görcsoldó keverékét vedd be. pl. ibuprofen, paracetamol, diklofenac hatóanyagú+nospa(ennek alternatívája a buscopan).
3/7 anonim válasza:
Az Advil tényleg jó. Meg a Dolgit is.
4/7 anonim válasza:
Nekem mindig a nospa+cataflam válik be
5/7 anonim válasza:
Hát a mai napodon már nem segít, de ideje lenne orvoshoz menni, mert a menzesz nem kellemes dolog, de nem is normális, hogy szédülsz és alig bírsz felkelni a fájdalomtól
6/7 anonim válasza:
Fájdalom csillapítő, görcsoldó, és hasra ragasztható menstruációs tapasz (olyan mint a meleg vizes borogatás csak tudsz vele mozogni rossman dm-ben van
7/7 anonim válasza:
Orvosi ügyeleten adnak fájdalomcsillapító+görcsoldó+gyulladáscsökkentő kombó injekciót, nekem az ilyenkor használni szokott. Endometriózis miatt havonta jártam, én is csak ilyen fontos dolog előtt, hogy legalább elviselhető legyen addig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!