Jelenthet rosszat ha el múlnak a terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok. Első baba ami 2 év próbálkozás után jött csak össze. Magas volt a prolaktin szintem, amit bromocriptinnel kezeltek. Hétfőn voltam dokinál, azt mondta hogy eddig minden rendben. 20.án kell vissza menjek. De ma reggelre elmúltak a tüneteim, pedig az elmúlt néhány napban minden reggel nagyon rosszul éreztem magam. Van halvány barna folyásom is de a doki szerint normális. Nagyon félek. Lehet baja a picinek?2020. jan. 10. 09:25
1/2 anonim válasza:
Halvány barna folyás vérzés, úgyhogy indulj a legközelebbi nőgyógyászati ambulanciára és vizsgaljanak meg. Valószínűleg progeszteron pótlót fogsz kapni
2/2 anonim válasza:
Jah és a halvány barna folyás semmilyen esetben se normális terhesség alatt szóval a dokidat is váltsd le!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!