Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezek lehetnek terhességi tünetek?

Cintikebabby kérdése:

Ezek lehetnek terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
3 hónapja próbálkozunk a babán 6 nap múlva kellene megjönnie most egy két napja furcsát érzek szurkál alul a hasam néha görcsölget és feszülget is (ezt eddig menstruáció elött egy héttel nem csinálta elötte egy nappal kezdtem csak el görcsölni mindig) többször érzem még azt is hogy puffadok. Tesztet a menstruáció napján csinálok ha nem jön meg hogy biztosat mutasson ki. Volt még valakinek ilyen tünet? Ha igen baba volt? Ha nem mi okozhatja?

2017. márc. 6. 22:07
 1/5 anonim válasza:
Nekem a terhességem elsö heteiben végig görcsölt szurkált a méhem. Hasonlo volt mint a menstruácios görcs. Mostanra kiderült kismama vagyok.
2017. márc. 7. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok :) ami még furcsa tünet sokat faj a fejem sokat pisilek ejszaka is és nagyon fazos lettem ejszaka felkelek hogy vacogok 2 takaró alatt. Vasarnap kell megjonnie a nemvártnak ha nem jön tesztelek.
2017. márc. 7. 20:03
 3/5 anonim válasza:
A gyakori pisilés és fejfájás a babavárás első harmadában a hormonok hirtelen válltozása okozta tünetek is lehetnek. A fázást nem tudom mire vélni. De ha teszteltél kiváncsi leszek az eredményre :)
2017. márc. 8. 00:48
 4/5 anonim ***** válasza:
A pajzsmirígyhormon lecsökkenése okozza a fázást. Én 5 hkm 26/N vagyok, az ágyban takarókkal még minden ok, a munkahelyen (nagyobb nemzeti dohánybolt) fázok annyira, hogy pl most is ilyen [link] kabátban ülök állok, a váltótársaimnak pulcsi elég.
2017. márc. 8. 08:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is kiváncsi leszek az eredményre majd megirom! A fázás mellett van hogy meg lever a víz na az se sokkal jobb!
2017. márc. 8. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!