Mennyire lehet komoly? Valami tipp, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Nem élek szexuális életet. Már vagy másfél hónapja, belül, a jobb combomon közel vaginámhoz. Egy kb Nagyujj körömnyi méretű, sötétlilás, fekete daganat (?). Korábban nem fájt, érzékeny sem volt, de előző este óta (2020.01.05) már kicsit mintha kezdene fájni, érzékenyebb. Mintha egy nagyon kemény, nagy gyöngy lenne ott. A bőr nyúlósabb, véknyabb is, mintha teljesen más lenne ott, nem a bőröm. Félek elmenni nőgyógyászhoz, életemben nem voltam még. (Szorongós típus vagyok, és könnyen meggondolatlanul képes vagyok otthagyni a dokit)
Esetleg valami tipp, mit kezdhetnék vele?
Kérem vegyetek komolyan! Nem hülyeségből írtam ki!
2020. jan. 6. 22:54
1/8 anonim válasza:
Látatlanban ezt nem lehet megmondani. El kell menni a nőgyógyászhoz.
2/8 anonim válasza:
Ezt szerintem bőrgyógyásznak kellene megmutatni, a combodon van, nem?
3/8 anonim válasza:
Nem kell nőgyógyászhoz menni, ha a combodon van valami. Érdemes a háziorvosodnak, vagy bőrgyógyásznak megmutatni.
5/8 anonim válasza:
Igen, ahogy előttem írták. Még annyit tennék hozzá hogy ha zavar hogy le kell öltözni akkor jelentkezz be egy női orvoshoz.
6/8 anonim válasza:
Én is bőrgyógyászt mondanám inkább. Első tippem nekem akne vagy benőtt szőrtüsző lenne, azok is képesek elég extrémen kinézni, illetve begyulladhat, de nem vagyok orvos.
7/8 anonim válasza:
Kelés, furunkulus lehet. Pár nap és kifakad, vérezni fog, ne ijedj meg, ez a jó, ha kifakad magától.
8/8 anonim válasza:
Látatlanba tényleg nem egyszerű, de szörbenövés is lehet, az is nagyon csunya tud lenni, minnél hosszabb benne a szörszál, annál csunyább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!