Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 8 napja késik. Mi lehet az oka?

8 napja késik. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Eddig rendesen járt a vérzésem, max. 1-2 napos késések voltak, még az elején meg késett több napot is. Az ovuláció előtt volt egy együttlétem rendes védekezés mellett(minden rendben volt, helyesen használtuk). Az utóbbi hónapokban sokat sírtam és emésztett sok dolog ami miatt padlón voltam, csak akkor nem jelzett a menzeszem. Nem érzek tüneteket azóta sem, nem fáj semmim, nem vagyok rosszul és rossz közérzetem sincs csak aggaszt ez az állapot. 18 éves vagyok. Mit gondoltok?

2020. jan. 1. 07:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Esély az mindig van. Tudod, aki kutyával alszik bolhát kaphat.

Veszel egy tesztet, és kiderül.

2020. jan. 1. 08:25
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
95 százalék.
2020. jan. 1. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem valószínű a terhesség, a stressz is okozhatja. Megnyugtatásul azért vegyél egy tesztet.
2020. jan. 1. 11:39
 14/16 A kérdező kommentje:
A gumi 95%-os védelmet nyújt helyes használat mellett. Ti meg csak önjelölt orvost játszotok. A teszt negatív. De ez is volt várható. Nem vagyunk robotok, már csak egy kis változás is meglátszódhat a cikluson.
2020. jan. 1. 12:49
 15/16 A kérdező kommentje:
A normális és reális válaszokat meg köszönöm 😇
2020. jan. 1. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
85%
Annyi oka lehet, hormonális, vagy pusztán idegi, vagy szervi baj, miért gondolod, hogy itt kaphatsz normális választ? Ahhoz orvos kell, kivizsgálás kell.
2020. jan. 1. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!