Nőgyógyászati gyulladásra, tudtuk ajánlani valami vény nélkül kapható gyulladáscsökkentőt?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a hasam. Nem, nincs folyás és nem gomba.2019. dec. 30. 18:30
11/25 anonim válasza:
# 5/ Ha egyszer a gyulladást antibiotikum gyógyítja, akkor nem is ajánlhat mást!
De persze nyugodtan csepegtess szenteltvizet a bugyidra, majd biztosan meggyógyulsz.... Anyámborogass! :(((
12/25 anonim válasza:
Honnan veszed, hgoy belepusztulsz?
Már megtörtént veled ilyesmi? Akkor hogyhogy még élsz, és GYK-ezel? :-D
13/25 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul vagyok az antibiotikumoktól! Legutóbb is azt írtak fel és nem tudtam még 2 szemet se beszedni. ráadásul a penicillinre is allergiás vagyok. Mi a szart csináljak?
2019. dec. 30. 19:06
14/25 anonim válasza:
Van más is, mint penicillin alapú ab....
15/25 A kérdező kommentje:
Az orvosok annyira fatökűek.
2019. dec. 30. 19:08
16/25 anonim válasza:
Elmondod a doktornak, hogy milyen gyógyszerre vagy allergiás és akkor nem olyat ad 🙄🙄🙄🙄🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
17/25 anonim válasza:
Nem kötelező igénybe venni a "fatökű" orvosokat.
Mehetsz biribiri nénihez is, vajákos tanácsokért...
Aki hülye, haljon meg jeligére. :-D
18/25 A kérdező kommentje:
De nagy az Isten állatkertje. Nem vártam mást.
2019. dec. 30. 20:47
19/25 anonim válasza:
Én se az ilyen libától, aki az orvost hülyének nézi, de vadidegenek szavára adva venne gyógyszert...
20/25 anonim válasza:
Az állatkertben nem a válaszolók vannak a kerítésen belül....
:-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!