Nőgyógyászati gyulladásra, tudtuk ajánlani valami vény nélkül kapható gyulladáscsökkentőt?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a hasam. Nem, nincs folyás és nem gomba.2019. dec. 30. 18:30
1/25 A kérdező kommentje:
Bocs...tudtok...kapkodtam.
2019. dec. 30. 18:31
2/25 anonim válasza:
Nekem teafaolaj bevalt, 1 csepp bugyira
5/25 A kérdező kommentje:
Orvos, csak antibiotikumot ajánlhat. Én meg belepusztulok.
2019. dec. 30. 18:57
6/25 anonim válasza:
Igazad van, jobb a kezeletlen (esetleg rosszul öndiagnosztizált) gyulladásba esetleg tényleg belehalni, mint beszedni egy levél antibiotikumot
7/25 anonim válasza:
Ez nem biztos, hogy gyulladás. Lehet petevezeték csavarodás, mióma, stb. Menj orvoshoz, nincs jobb tanács ennél.
8/25 anonim válasza:
Akkor visszamész ha szara gyógyszer, és nem random idegenektől vársz kezelést valamire, ami lehet hogy nem igy gyulladás.
9/25 anonim válasza:
Ja és lehet még méhen kívüli terhesség, hogy még egy kézenfekvő okot mondjak.
10/25 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy gyulladás...???
Ha meg valóban gyulladás, arra antibiotikum kell - szigorúan orvosi diagnózis alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!