Huvelygomba kúp után fennálló viszketés, vérzés?
Figyelt kérdés
Németországban vény nélkül kapható Kadefungin kúpot és krémet vettem huvelygombara. Tegnap este volt a 3.nap, az utolsó kúp. Tegnap este már rózsaszínesen urult a kúp ki, ma pedig rendesen halvany verpiros folyamatosan..a viszketés is erezhető még de folyásom nincs. Volt már huvelygombam, akkor otthoni kúppal kezeltem, de a harmadik napra mindig elmúlt teljesen es nem volt ilyen. Volt másnak már ilyen?
24L
2019. dec. 30. 14:14
1/4 A kérdező kommentje:
Vennem kellene még egy csomag kúpot? Vagy csak erős a gyógyszer es azert van ez? Valahol plvastam ilyet..hogy az Otthoni kúp 150mg os hatóanyagú ez pedig 200mg
2019. dec. 30. 14:19
2/4 anonim válasza:
Igen, sajnos okozhat vérzést némely kúp. Ilyen a KLION is...
Próbáld meg a LadyVita hüvelykúpot ami grapefruitmag kivonat. 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz és csinálj egy ezüstkolloid kúrát.
3/4 anonim válasza:
Valoszinuleg felmarta a huvelyfalat. Nem nagy gond el fog mulni. Ha a gomba megszunt akkor ph visszaallito kupot hasznalj azert erre nagyon jo az idelyn beliema effect huvelytabletta. Egyebkent nekem 90%ban nem mulik el soha a gomba ezektol a kifejezett gomba ellenes keszitmenyektol. Igaz nalam vannak mas gondok is sajnos. Nekem a dokim azt mondta h ilyenkor betadin kupot hasznaljak 4-5 napig aztan 1 hetig ph vidszaallitot hisz a betadin a jo bacikat is kioli. Na ez viszont mindig hasznal! Sokkal olcsobb is mint a tobbi keszitmeny. Nyilvan azert nem egeszseges havonta jodozni magunkat de evente parszor belefer. Termeszetesen ez is fel tudja marni a huvelyt belul ez sajnos sokszor a kupok velejaroja de rendbe fog jonni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. dec. 31. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!