Mi lehet a baj nagyon meg vagyok ilyedve!?
Figyelt kérdés
Már egy fél éve tartó visszatérő problémáról van szó. Eleinte visszatérő felfázással kezdődött, arra gyulladáscsökkentők hegyét megettem. Aztán viszketés, fájdalom égő érzés, ebből következően gombás fertőzések sorozata ami mostanáig fennáll. Voltam orvosnál a kezelés után, azt mondta semmi problémát nem lát. Most menstruáció után visszatért minden, fáj, viszket, ég, és hámlanak is a szeméremajkaim illetve a csikló körül is. A folyásom sárgás lett. Most pedig az előbb észrevettem hogy rózsaszínes, pirosas, talán vér lehetett benne. Reggel óta minimálisan fáj az alhasam és fel is van puffadva a hasam, nemtudom ehhez mennyi köze lehet ennek, de gondoltam ezt is leirom. Jövőhéten tudok csak elmenni leghamarabb orvoshoz. Addig valakinek valami ötlete mi lehet ez és addig mivel merjem kezelni? A canesten kenőcs nem jó, mivel rettenetesen égető érzést érzek tőle.2019. júl. 11. 11:53
1/2 anonim válasza:
Menj el a gyógyszertárba, és mond el a panaszod. Van valami szer, ami kimutatja, milyen jellegű a fertőzés. Ha meg a Canesten nem jó, kérd a másikfajtát. A női gyógyszerészek tuti biztos tudnak tanácsot adni.
2/2 anonim válasza:
Lehet valamilyen gyulladás is a rózsaszínes folyás, jobb lenne ha nem kezelgetnéd magad semmivel, hanem elmennél azonnal orvoshoz, ne várd meg a jövő hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!