Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki hogyan vélekedik? Le kell...

Ki hogyan vélekedik? Le kell magunkat borotválni ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Nincsen egy ideje párkapcsolatom, így nem szoktam magam ott középen borotválni, max. ha zavar, akkor a hüvelyem körül, viszont valamiért nagyon fáj az alhasam és nem úszom meg, el kell mennem nőgyógyászhoz. Eleve biztosan megfog ultrahangozni, ilyenkor megszokták az alhasat nyomkodni is. Szerintetek szedjem le ultrahang miatt vagy úgy eleve? Vagy csak hüvely környékén? Félek, hogy igénytelennek néz, ha meg leszedem, azt hiszi, miatta. Ultrahang miatt eleve le kell ilyenkor?
2019. dec. 30. 03:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, a nőgyógyász már annyit látott, hogy pont nem fogja érdekelni, hogy a tiéd milyen. Kicsit túlreagálod, egy nőgyógyász sem gondolja, hogy igénytelen vagy a szőrtől, és azt sem, hogy miatta szeded le.

Szerintem az ultrahangot sem befolyásolja, de ha beken majd olyan zselével lehet egyszerűbb, ha megborotválkozol ott is.

2019. dec. 30. 04:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nézne annak? És miért érdekel?
2019. dec. 30. 05:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Sajnos túlságosan foglalkozok mások véleményével, még idegenekével is. :( Nekem nagyon stressz orvoshoz, főleg nőgyógyászhoz menni. Amitől meg félek, hogy elküld urulógushoz, mert a húgyhólyagomnál fáj, bár szerintem a méhem inkább. Oda se kell ultrahang miatt leborotválni? Köszi a válaszokat!
2019. dec. 30. 05:20
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
Én leborotválnám,mert lehet meg is fog vizsgálni,ne legyen ott dzsumbuj.
2019. dec. 30. 05:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Visszavágtam rövidre, így szerintem lehet ultrahangozni már, csak azt sem akarom, hogy azt higyje, neki csináltam direkt, bár tudom marhaság. :D
2019. dec. 30. 06:03
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Nekem szőrös,én nem szoktam leszedni. Legutóbb annyit mondott a doki,hogy "végre valaki,aki normális" Nem tudom ezt miért és mire értette, de ezek szerint ő ellenzi az intim szőrtelenítést.
2019. dec. 30. 06:20
 7/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
A bizonyos dzsumbujtól feljebb vizsgálják a méhedet,azt nem befolyásolja a szőr.Ha meg hüvelyi ultrahang,akkor megint mindegy.
2019. dec. 30. 06:28
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
A nőgyógyászok ellenzik a borotválást, mert fertőzés forrása. Nem véletlenül nőtt ott a szőr.
2019. dec. 30. 07:34
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

"A nőgyógyászok ellenzik a borotválást, mert fertőzés forrása. Nem véletlenül nőtt ott a szőr."

Ez így, ahogy van, nem igaz.

1. A fertözéseket a SZÖR maga terjeszti, mert állandóan nedvesen tartja a területet - azaz a gombák meg baktériumok optimális körülményeket találnak.

2. A szöt meg AZÉRT van ott, hogy a nemi szervek szaka erösebben terjedjen, és így könnyebben megtalálja az ellenkezö nem szex céljából! (Biológia alapismeretek!)

2019. dec. 30. 07:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor legelőször voltam ugyan ezen stresszeltem, de végül nem csinaltam vele semmit. Azthittem égni fog a fejem majd előtte, aztán azzal kezdett, hogy megdicsért emiatt. Azt mondta a kortarsaim 80%-a teljesen csupasz ami igen sok fertőzés forrása és, hogy ez lenne a normális.

17l

2019. dec. 30. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!