Kezdjem el borotvalni lent? 14/l
Szeretnéd borotválni? Zavar a szőr?
Teljesen egyéni döntés, hogy ki mikor és milyen mértékben szőrtelenít. Ha zavar akkor szedd le, ha nem akkor hagyd meg.
Nyáron mindenképpen, hogyha átlátszik a fürdőruhán vagy kikandikál oldalt. Télen csak akkor érdemes ha van barátod és nem tetszik neki ha szoros vagy :) ovatosan nehogy elvagd magad veletlen. Minel dragabb borotvat veszel annal kisebb az esely ra, hogy megvagd magad.
Mondjuk en a gyantat ajanlom attol gyengebb lesz a szorzet es puhabb is lesz a borod de viszont iszonyatosan faj :(
19/l
Ha akarod... Nekem fiatalon teljesen OK bikinivonalam volt, a szőr nem zavart, nem borotváltam.
Ma már más, s a páromnak is jobban tetszik leszedve, segít is benne, mert én nehezen férnék hozzá s az poénosabb is :)
De teljesen OK, ha valakit már fiatalon zavar és leszedi.
Szerintem egyszer próbáld ki milyen érzés, aztán ha nem tetszik, néhány hét alatt teljesen visszanő.
Én 15 évesen kezdtem borotválni. A fenébe, ez már 12 éve! :)
Nekem megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!