Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kezdjem el borotvalni lent? 14/l

Kezdjem el borotvalni lent? 14/l

Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

Szeretnéd borotválni? Zavar a szőr?

Teljesen egyéni döntés, hogy ki mikor és milyen mértékben szőrtelenít. Ha zavar akkor szedd le, ha nem akkor hagyd meg.

2016. dec. 5. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
15%
Miért? Még öserdöd van? Nehogy meglássam!
2016. dec. 5. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Nyáron mindenképpen, hogyha átlátszik a fürdőruhán vagy kikandikál oldalt. Télen csak akkor érdemes ha van barátod és nem tetszik neki ha szoros vagy :) ovatosan nehogy elvagd magad veletlen. Minel dragabb borotvat veszel annal kisebb az esely ra, hogy megvagd magad.

Mondjuk en a gyantat ajanlom attol gyengebb lesz a szorzet es puhabb is lesz a borod de viszont iszonyatosan faj :(

19/l

2016. dec. 5. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
96%

Ha akarod... Nekem fiatalon teljesen OK bikinivonalam volt, a szőr nem zavart, nem borotváltam.

Ma már más, s a páromnak is jobban tetszik leszedve, segít is benne, mert én nehezen férnék hozzá s az poénosabb is :)

De teljesen OK, ha valakit már fiatalon zavar és leszedi.

2016. dec. 5. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszer próbáld ki milyen érzés, aztán ha nem tetszik, néhány hét alatt teljesen visszanő.

Én 15 évesen kezdtem borotválni. A fenébe, ez már 12 éve! :)

Nekem megtetszett.

2016. dec. 6. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!