Hogy kell elképzelni a műtétet?
Igen, én is erre gyanakodom.
Sok sikert a műtéthez!
Szia! Nekem most már 7 hónapja volt a műtétem, jó döntésnek bizonyult. A heg aprócska maradt, felvette a bőröm színét, így alig észrevehető. Szerencsére a páromat se zavarja.
A műtét után pár hétig a porszívózás ment nehezen, inkább ráhagytam a páromra és odafigyeltem, hogy ne kelljen azzal a karommal nagy erőt kifejtenem.
Január környékén elmentem kontroll UH-ra, mert nem tudtam eldönteni, hogy újra kialakult-e vagy a varrat miatt kicsit keményebb ott a mellem felülete. Megnyugtattak, hogy nincs ott semmi. 😀
Sziasztok! :)
Nem tudom jár-e itt még valaki, de hátha.
Engem pénteken műtenek és mit ne mondjak nagyon félek. Szinte másra sem tudok gondolni. Soha nem voltam még kórházban. Ráadásul tipikus fehér köpeny fóbiám van és a tűtől is minden bajom van. (ha nem nézem akkor is)
Először úgy volt, hogy 1 napos sebészeten lesz aztán arra nem tudtak időpontot adni. Így, hogy ne járjanak le a papírjaim csütörtökön fekszek be és pénteken reggel műtenek. Elvileg az nap mehetek haza, ha nem leszek rosszul az altatótól. Folyamatosan ezen idegeskedek, hogy egyedül leszek a kórházban, mennyire fog fájni stb. Eléggé alacsony a fájdalom küszöböm. :/
Szóval gondoltam olvasgatok itt és panaszkodok egyet, hátha valamelyest megnyugvást nyújt. :D
Majdnem elhalasztották a műtét a sürgősebb esetek miatt. Végül meglett délután 2 körül. Igazából sokkal kevésbé fájt, mint amire számítottam. És összeségében túl lehetett élni. :D A műtős dolgozók, illetve a sebész valóban jó fej volt és normális. Na, de amit egyes nővérkék megengedtek magunknak. :/ Ráadásul úgy szétszútkodták a kezem, hogy tovább lila volt, mint maga a műtét helye. 😂Elméletileg már az nap mehettem volna haza, de mivel elhúzódott a dolog, így másnap reggel mehettem. Szerencsére azt mondták mivel kicsi a heg és nem volt probléma, így nem kellett véralvadásgátló. Utána nem volt különösebb problémám. Annyi volt amire kicsit rá is paráztam, hogy volt egy duzzanat szerű a csomó helyén. Most 2 hónapja, hogy műtöttek, de már épp, hogy érezni szerencsére. Gondolom a belső "sebnek" több idő míg rendbe jön. Főleg, hogy azért egy 5 cm-s dolgot vettek ki onnan.
Összeségében tényleg azt tudom mondani, hogy kár volt túl parázni. És örülök, hogy túl vagyok rajta. :)
Igen, szerencsére minden rendben volt. :)
Minden jót neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!