Hogy mondjam el a férfi tanárnak hogy menstruáció miatt nem tudok tesizni?
Amúgy ha azt mondod, hogy "megjött" azt is fogja érteni. Felnőtt ember, pedagógus.. nem fogja kérni, hogy részletezd a dolgokat. De amúgy ja, egészségügyi probléma. Ezzel viszont csak az a gond, hogy bele kérdezhet hogy mégis milyen egészségügyi probléma. Én ezért szerettem gyorsan, tömören le tudni a választ. Utána nem forszírozza.
Egyébként a mozgás kimondottan jót is tesz, ha kicsit görcsölsz. Ártani nem fog. Csak arra vigyázz, hogy rendesen "béleld ki" a bugyidat (ha betétet használsz), nehogy elmozduljon.
Nekem 13 éves koromban volt utoljára ilyen gondom a testnevelés tanárral (akkor volt hímnemű a pedagógus.)
Szakiskolába (középsuli) szerencsére női tornatanárom volt...
Ja, elég azt mondani, hogy egészségügyi probléma.
(Esetleg ivarszervi/utódgondozó szervi "működés" - ez már egyértelműbb kifejezésnek tűnik.)
Válogass kedvedre a biológiai szakkifejezések között és próbálj meg alkotni egy Neked tetsző RÁUTALÓ mondatot!
Esetleg elmondhatod "virágnyelven" is - az állatvilág ösztönös viselkedéskultúrája segítségedre lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!