Nektek is okozott görcsöket az endometriosis externa, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen emiatt is? Nektek sem született baba vagy igen?
Ó, istenem, nagyon sajnálom és átérzem amit te is érzel most. Nekem is ugyanezek a tünetek voltak.
Ráadásul, ahol dolgoztam állandóan belém kötöttek a munkatársaim. Azt mondták, hogy szimulálok és nincs semmi bajom, csak otthon akarok maradni.
Volt olyan nap, hogy bementem dolgozni, de már éreztem, hogy gond lesz. Elkezdtem hányni a munkahelyemen, és hazavittek. Akkor meg azt mondták, hogy miért nem maradtam otthon! Direkt azért jöttem be, hogy hazavitessem magam.
Komolyan mondom, hülyék a NŐK! Tisztelet a kivételnek!
Akinek soha semmi baja nem volt, csak annyi, hogy három napig tartott a mensese, és vígan elvolt. épp az pofázott a legjobban.
Nekem az idegeimet kikezdte ez az állapot.
Azt szeretném mondani neked, hogy keress meg egy nőgyógyászt, hátha tud segíteni és ne szenvedjél minden hónapban.
Ezt a betegséget az ellenségemnek sem kívánom!
Én abban hibáztam, hogy nem mertem másik munkahelyre menni, mert attól féltem, hogyha odamegyek, és a következő hónapban rosszul leszek, és a további hónapokban is, akkor el fognak küldeni.
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok és Szerencsés, Boldog Új Évet! Szeretettel!
A legrosszabb az volt az egészben, hogy már előre rettegtem a következő hónaptó.
Remélem, neked sikerül ezt a betegséget leküzdeni valahogy!
Kívánom, hogy úgy legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!