Vízszerű folyás ovuláció előtt?
Figyelt kérdés
Másnak is van ilyen folyása peteéréskor? Sok helyen olvasom hogy fertőzés vagy terhesség jele, néhányan nem is tapasztalnak ilyet, csak azt a nyúlós tojásfehérje jellegű folyást. Nekem is van olyan pont tüszőrepedéskor, előtte 1-2 napig viszont kis vagy nagy mennyiségben, de ezt az említett vízszerűt tapasztalom, és teljesem egészséges vagyok.:D2019. dec. 15. 09:11
1/5 anonim válasza:
"előtte 1-2 napig viszont kis vagy nagy mennyiségben, de ezt az említett vízszerűt tapasztalom, és teljesem egészséges vagyok.:D"
Ha egészséges vagy, mi a kérdés? A fehérfolyás állaga és mennyisége az egész ciklus során változik. És nem vagyunk egyformák.
2/5 anonim válasza:
Igen, van másnak is. De mi a kérdés? Csak ez volt?
3/5 A kérdező kommentje:
Csak ennyi a kérdés, mindig a tojásfehérje állagot hallom mikor ovulációról van szó és kíváncsi voltam hogy ez a vizes mennyire "normális" meg gyakori.
2019. dec. 15. 09:31
4/5 anonim válasza:
Teljesen normális. És kinek jobban,kinek kevésbé,de ilyenkor mindenkinek van.
5/5 anonim válasza:
Ha amúgy eddig sose volt vizes folyásod akkor érdemes elmenni orvoshoz.
Mindig akkor érdemes elmenni orvoshoz, ha a szokásostól eltérőt tapasztalsz.
Nekem is volt egyszer vízszerű folyásom, ami eddig nem és nálam fertőzés okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!