Menstruáció helyett sárga folyás?
Sziasztok, nagyon meg vagyok ijedve mert már lassan majdnem 2 hete késik a mensim mivel tini vagyok ez viszonylag teljesen normális a védőnőm szerint
Viszont helyette tegnap narancssárga folyásom volt
És ma is egy kicsit
Viszont amikor wc után megtörlöm magam (bocsánat) akkor nincs semmi a papíron
És meg vagyok egy kicsit ijedve mert voltam fiúval
Április 11.-én védekeztünk és nem is bennem ment el azóta nem is jött meg
Nem történt semmi olyan szerintem amitől lenne okom terhességre
Mivel tudom hogy mindig rettenetesen oda figyelünk de azért valljuk be egy gyereket sem annyira nagyon könnyű össze hozni persze van aki egyből teherbe esik de kétlem hogy előváladéktól(tudom hogy attól is lehet)
Na de vissza térve
Mind a kettőnk szerint a terhesség kizárva
De én mégis parázok mert elég régen volt hogy ennyit késett
És tudom hogy ezer meg egy oka lehet főleg az én koromban
De nagyon félős természetű vagyok
Reménykedtem már hogy amikor folyt a narancssárga cucc hogy meg fog jönni de még semmi és már nem is folyik :((
Mielőtt megjön mindig szokott görcsölni a hasam és most csak néha néha érzem azt hogy egy picit olyan érzésem van mintha kezdene görcsölgetni aztán abba marad de még mindig semmi
Előtte egy hétig most mikor meg kellett volna lennie elég sok fehér folyásom volt szagtalan de az nekem mindig elég sok szokott lenni gondolom az Ovulaciom miatt
Gondolkoztam egy teszten hogy csinálok hogy megnyugodjak de legbelül tudom hogy nincs baj de ha esetleg a stressz miatt késne
De nem vettem végül :/
Valaki járt vagy jár hasonló cipőben?
A rossz akarók kíméljenek, nem éppen vagyok viccelődős kedvemben
És tudom hogy itt senki sem nőgyógyász de ha valaki járt hasonló cipőben kérlek segítsen
Előre is köszönöm ❣️
Csak azért kérdeztem mert a sárga folyás lehet bakteriális fertőzés is..
Terhesség kizárva ha megfelelően védekeztetek.
Keress fel egy nőgyógyászt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!