Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció helyett sárga folyás?

Menstruáció helyett sárga folyás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nagyon meg vagyok ijedve mert már lassan majdnem 2 hete késik a mensim mivel tini vagyok ez viszonylag teljesen normális a védőnőm szerint

Viszont helyette tegnap narancssárga folyásom volt

És ma is egy kicsit

Viszont amikor wc után megtörlöm magam (bocsánat) akkor nincs semmi a papíron

És meg vagyok egy kicsit ijedve mert voltam fiúval

Április 11.-én védekeztünk és nem is bennem ment el azóta nem is jött meg

Nem történt semmi olyan szerintem amitől lenne okom terhességre

Mivel tudom hogy mindig rettenetesen oda figyelünk de azért valljuk be egy gyereket sem annyira nagyon könnyű össze hozni persze van aki egyből teherbe esik de kétlem hogy előváladéktól(tudom hogy attól is lehet)

Na de vissza térve

Mind a kettőnk szerint a terhesség kizárva

De én mégis parázok mert elég régen volt hogy ennyit késett

És tudom hogy ezer meg egy oka lehet főleg az én koromban

De nagyon félős természetű vagyok

Reménykedtem már hogy amikor folyt a narancssárga cucc hogy meg fog jönni de még semmi és már nem is folyik :((

Mielőtt megjön mindig szokott görcsölni a hasam és most csak néha néha érzem azt hogy egy picit olyan érzésem van mintha kezdene görcsölgetni aztán abba marad de még mindig semmi

Előtte egy hétig most mikor meg kellett volna lennie elég sok fehér folyásom volt szagtalan de az nekem mindig elég sok szokott lenni gondolom az Ovulaciom miatt

Gondolkoztam egy teszten hogy csinálok hogy megnyugodjak de legbelül tudom hogy nincs baj de ha esetleg a stressz miatt késne

De nem vettem végül :/

Valaki járt vagy jár hasonló cipőben?

A rossz akarók kíméljenek, nem éppen vagyok viccelődős kedvemben

És tudom hogy itt senki sem nőgyógyász de ha valaki járt hasonló cipőben kérlek segítsen

Előre is köszönöm ❣️

2019. máj. 9. 17:49
 1/6 anonim válasza:
100%
hogyan védekeztetek? a sztoriból nem derült ki.
2019. máj. 9. 17:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Gumival védekeztünk (durex) és nem bennem ment el
2019. máj. 9. 18:02
 3/6 anonim válasza:
100%

Csak azért kérdeztem mert a sárga folyás lehet bakteriális fertőzés is..

Terhesség kizárva ha megfelelően védekeztetek.

Keress fel egy nőgyógyászt!

2019. máj. 9. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, szerintem azért volt narancssárga mert egy picit véres lehetett, Az lesz ! De még megvárom a válaszokat. Köszi ❣️
2019. máj. 9. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túlzott izgatotságtól volt már, hogy szinte majdnem kimaradt. Egy napig volt vmi nagyon világos, narancsos kis vérzésem. De minden más tűnetemet produkáltam. Csak nem olyan intenzíven, mint mikor vérzek is. (Aztán következő hónapban minden rendben volt. Csak én biztos lehettem benne, hogy nem vagyok terhes, mivel nem voltam senkivel.)
2019. máj. 9. 18:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Viszont azt elfejetettem oda írni hogy , átlag 4-5 napos szokott lenni, és múlt hónapban több mint egy hétig volt meg még utána egy csomót ideig barnáztam,és nagyon erős volt akkor, 2 óra alatt át áztam, de még akkor is késik
2019. máj. 9. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!