Nagyon durván szőrös vagyok lányként, mimdenhol, mit tegyek?
21 éves vagyok. A lábamon, karomon mindig is nagyon hosszú, erős fekete szőr volt, meghazudtolta a legtöbb férfit...
Pluszban a fenekemen, fekete kb. 1 centis vastag szőrök vannak... A derakomon 5-6 centis hosszú szőrök. Vastag fekete erős bajszom. Hasamon fekete csíkban a köldökömig szőrös. A mellemen is vannak...
Komolyan, mit csináljak, a fenekemet, bocs, ha gusztustalan vagyok, nem a segglyukamat, hogyan szőrtelenítsem?? V és gig az egész, a derakom, a hátam....
Szerintetek ez még normális? A szőrtelenítésen kivül valami?? Azzal is szívtam mert anyámék nagyon sokáig, 16 éves koromig nem engesték, nagyon gúnyoltak és zavart... Utána is csak titokban tustam, ha nincsenek itthon... Mert régen sem szőrtelenítettek....
Most nagyon megijedtem. A combom tudtam, hogy szőrös, de a fenekemen nem voltak fekete erős szőrök.
Megértelek kérdező, nekem sem kell gyerek, de el kell szakadnod a csalàdodtól és el kell jutnod orvoshoz, mert a hormonàlis probléma okozhat keringési zavart, vázrendszeri megbetegedéseket, hajhullàst (férfias kopaszodàst) és inzulinrezisztenciát vagy diabéteszt.
Tüneti kezelésként a gyantázàst, epilálást vagy borotvàlást választhatod: amelyik neked a legkényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!